Hoogland-Mennens en ES Elektro zijn itsme geworden! Mechanische en elektrotechnische producten, oplossingen en diensten met één order, één levering en één factuur.

U wordt automatisch doorgeleid naar de site van itsme

Missie & Visie

Uw Partner
Hoogland-Mennens is een technisch industrieel toeleverancier met klantgericht advies en assortiment: onze toegevoegde waarde is uw kostenbesparing!

Missie:
Hoogland-Mennens is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op het ontzorgen en het realiseren van kostenreductie in de totale keten (TCO) van Industrial Supplies.

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring kan Hoogland-Mennens op maat aan uw wensen voldoen en haar verantwoordelijkheid dragen: beschikbaarheid van benodigde materialen op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en in de juiste kwaliteit.

Visie:
Hoogland-Mennens wil in heel Nederland een betrouwbare partner zijn op het gebied van Industrial Supplies. Wij bereiken dit als ervaren adviseur door innovatieve en unieke oplossingen te bieden aan iedere klant. Pro-actief inspelen op specifieke behoeften met ijzersterke solutions en materialen.