Hoogland-Mennens en ES Elektro zijn itsme geworden! Mechanische en elektrotechnische producten, oplossingen en diensten met één order, één levering en één factuur.

U wordt automatisch doorgeleid naar de site van itsme

Industrie/MRO

Door onze jarenlange ervaring en lokale aanwezigheid in de industrie, opereert Hoogland-Mennens in het segment van de industriële eindgebruiker met een MRO (Maintenance, Repair and Operations) gedachte.

Alle productieomgevingen samen vormen de doelgroep van Hoogland-Mennens. Wij beseffen ons dat besparingen gerealiseerd moeten worden door verbetering van inkoopprijzen, reduceren van voorraden, vereenvoudigen van inkoopprocessen en door grotere efficiency van mensen en machines. Het gaat om beschikbaarheid, flexibiliteit, standaardisatie, snelheid van leveren, technisch inlevingsvermogen en 24/7 bereikbaar zijn, ook in geval van calamiteiten. Heeft u al stilgestaan bij de steeds verdergaande integratie van mechanische en elektrotechnische applicatiekennis? Een ander voordeel is dat u het uitgebreide leveringspakket met een uniek 24-uurs verwervingssysteem tot uw beschikking heeft.