Hoogland-Mennens en ES Elektro zijn itsme geworden! Mechanische en elektrotechnische producten, oplossingen en diensten met één order, één levering en één factuur.

U wordt automatisch doorgeleid naar de site van itsme

RD Coops gaat verder als Hoogland-Mennens

Raamsdonksveer, 29 oktober 2012 - Technische groothandel Coops uit Hoogezand gaat per 1 januari 2013 verder als Hoogland-Mennens Groningen, dat deel uitmaakt van de internationale industriële toeleveranciersgroep itsme. Hoogland-Mennens ontwikkelt hierdoor niet alleen een sterke aanwezigheid in het noorden van het land, maar ook erkende expertise op het gebied van persoonlijke bescherming.

Coops realiseert voor haar klanten in Noord-Nederland al 75 jaar veilige, efficiënte en comfortabele werkomgevingen door advies in en toelevering van producten zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheids- en werkkleding en handgereedschappen.

Door de integratie kan Coops haar klanten laten profiteren van de sterke organisatie en logistieke prestaties van Hoogland-Mennens. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid met diensten uit de itsme groep, waartoe Hoogland-Mennens behoort. Zo biedt itsme Industrial Automation industriële klanten een technische helpdesk, opleiding en consultancy op het gebied van elektrotechnische en mechanische besturing en aandrijving. Ook de vendor managed inventory systemen van itsme Connected Business, uitgevoerd samen met zusterbedrijf ES Elektro, zijn een begrip in de markt.

Directeur Gert-Jan de Haas van Hoogland-Mennens ziet uit naar de samenwerking: ‘Coops past uitstekend in de strategie van Hoogland-Mennens en itsme om klanten te ondersteunen met praktisch toepasbaar advies en service.’. Ook Carl Welling, directeur van Coops, is tevreden: ‘De nuchtere en praktische instelling van Coops en Hoogland-Mennens passen uitstekend bij elkaar. Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit voor ons, maar vooral voor onze klanten, een grote stap vooruit is.’.